måndag 31 januari 2011

Dagens bild Måndag

Idag måndag blev det bara en kort vända på mässan, sedan blev det en tur i Fashion District i det vackra soliga vädret. En glass i solen blev det med :-)

Kram Anna-Lena

söndag 30 januari 2011

Dagens bild söndag

Söndagen har spenderats även den på mässan och hos många har vi sett dessa underbara kreationerna. Klänningar helt gjorda i papper. Så otroligt vackra! Så idag bjuder jag på en klänning och en närbild på denna underbara skapelse.

Kram Anna-Lena

lördag 29 januari 2011

Dagens bild Fredag

Lifeguard på Santa Monica Beach.

Lovar att det kommer MÅÅÅNGA mera bilder från denna underbara strand! Men nu ska jag sova.

Kram Anna-Lena

Dagens bild lördag

Lördagen spenderades på CHA mässan, med många intryck och härliga möten, och massor av inspiration.





Kram Anna-Lena

fredag 28 januari 2011

Dagens bild Torsdag

Då jag har två bloggar orkar jag inte skriva på bägge utan här kommer det komma en bild om dagen, min favvo bild. Eller kanske fler om jag råkar få flera (vilket säkert kommer hända he, he)

Skyskrapor bild tagen från Minibussen på väg från flygplatsen.

Vill du se flera bilder och läsa om gårdagens resa till LA så hittar du det på min blogg här.

Kram Anna-Lena

tisdag 25 januari 2011

Bort från snö och kyla

Börjar lessna på snön och på kylan. Jag fryser konstant, jag vill ha värme och sol. Och det får jag förhoppningsvis om några dagar. Imorgon åker jag till Arlanda för en natts sömn och sedan lättar planet mot Los Angeles.

Så håll ögonen öppna här påbloggen för det kommer nog en heldel bilder från resan här. Men vill ni följa hela resan, vad vi har gjort etc då kan ni läsa på min andra mer "privata" familje/pysselblogg som ni hittar här.

Tänk att det redan gått ett helt år sedan vi var där sist kan knappt fatta det,
men nu så åker vi igen.
LA Baby here I come!
Kram Anna-Lena

måndag 24 januari 2011

Gamla bilder från i Julas

Några bilder från i julas har jag lyckats med att fixa till men inte visat. Här är min lilla Lumsa men en av julklapparna från morgonens strumpa. Ibland kan man ju fundera hur man tänker när man köper ett smyckeskrin som spelar, för den visan fick vi ju höra några gånger den dagen :-)



Nu ska jag krypa ner och sova. FORMEX veckan har tagit på krafterna och på torsdag morgon lyfter flyget mot Los Angeles. Ååååå vad jag längtar efter värme ochslippa all snö!

Kram Anna-Lena

lördag 22 januari 2011

Mera Tofsar



Idag har jag sökt inspiration på mässan för at hitta på vad jag skulle göra när jag demade. Och lättast var det ju att ta inspiration från vännerna med Tofsarna.

Killarna på Decore for the Future by Maria Montazami har byggt upp en sån härlig monter att jag bara älskar den, och att tofsarna är så coola att fota är ju en annan sak det med ;-)

Så jag gjorde ett Tofs inspireret kort :-)

Sedan skulle vi hem för att äta och lägga osspå hotellet, så jag har setat här och fixat med några tofsiga foton till :-) Så här kommer de:




















Nu ska jag krypa ner och sova. Imorgon är sista dagen på mässan och det bär av hemmåt igen efter att vi plockat ner montern vill säga...
Sedan så är det bara att åka hem och packa om, på onsdag bär det av mot Arlanda och en övernattning innan det bär av mot LA :-)
Kram Anna-Lena

torsdag 20 januari 2011

FORMEX igen och nya härliga Tofsar

Även i år är mina härliga vänner med och visar sina fantastiska tofsar, och denna gången har de ingen mindre än Maria Montazami med sig. Hon har designat flera helt underbara tofsar helt i min stil.

Här kommer några bilder jag tog lite snabbt i montern, så jag fick något att leka med i Photoshop nu när jag sitter på hotellet.




Vackra doftljus.






















Nu ska jag dock krypa ner och försöka sova, i morgon är en ny dag på mässan.
Kram Anna-Lena








torsdag 13 januari 2011

Alma & Moa ett bildspel

Har gjort ett bildspel på den fotokurs jag läser och satte ihop bilder från fotografering an Alma och Moa i sommras.

Riktigt skoj att göra dessa kommer nog snart flera här på bloggen ;-)




Kram Anna-Lena